Werken bij ons

Werken bij Lelie zorggroep

Wat past bij jou?

Dagelijks ontvangen wij nieuwe zorg- en hulpvragen waar we enthousiaste professionals voor zoeken. Daarnaast zijn er opleidingsplaatsen en mogelijkheden voor herintreders. Graag kijken we samen met jou of we een leuke uitdaging voor je hebben. En ben je eenmaal bij ons aan het werk dan blijven we in gesprek met elkaar of je je werk goed en gemakkelijk kunt doen en of je het graag doet.

Thuiszorg

Onze thuiszorgcliënten zijn vooral ouderen. Als thuiszorgmedewerker bied je bij de cliënt thuis de zorg die nodig is zodat deze zoveel mogelijk zijn zelfstandigheid behoudt of terugkrijgt. Dat kan gaan om huishoudelijke hulp, verzorging of verpleging. Doordat je regelmatig bij de cliënt komt bouw je een band op en kun je veranderingen beter opmerken. Je speelt daar op een goede manier op in en stemt waar nodig af met je collega’s en de mantelzorg. Zodat de cliënt tevreden is, of eigenlijk meer dan dat: zijn waardering laat blijken. Dat is voor ons een bewijs dat we goed bezig zijn. We bieden thuiszorg verspreid over het hele land vanuit de divisies Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep 010.

Benieuwd naar het werk in de thuiszorg? Verzorgende IG Annemieke (links) en verpleegkundige Ineke (rechts) vertellen er meer over!

   

 

Verpleeghuiszorg

Ruim achthonderd cliënten van Lelie zorggroep wonen in een van onze verpleeghuizen. Met onze teams bieden we hen 'het beste na thuis'. Helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen, behandelaars, facilitair medewerkers, welzijnswerkers; al deze collega's zijn nodig om onze huizen tot een warme plek te maken, waar we zinvolle dagen aan het leven van onze cliënten toevoegen. Of om cliënten juist te helpen om te revalideren, zodat zij weer terug naar huis kunnen. We helpen veel verschillende doelgroepen, zoals cliënten met dementie, cliënten met lichamelijke of psychiatrische klachten of cliënten met het syndroom van Korsakov. Daarnaast bieden we kortdurend verblijf en geriatrische revalidatie in een aantal locaties. Kortom: er is altijd wel een baan die bij jou past en er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Lelie zorggroep heeft negen verpleeghuizen in Rotterdam en omgeving en drie locaties waar wij wonen met zorg bieden, in Barneveld, Woudenberg en Krimpen aan den IJssel.

In de onderstaande video's laten verzorgende IG Anna (links) en verpleegkundige Dennis (rechts) zien hoe hun werk in het verpleeghuis is.

   

Hulpverlening

Als hulpverlener weet jij als geen ander dat mensen soms iemand nodig hebben die een eindje met hen meeloopt tot ze het (weer) zelf kunnen. Dat bieden wij bij de divisie Agathos met onze intensieve ambulante hulpverlening. Als ambulant hulpverlener begeleid je de cliënt. Dat doe je in de thuissituatie. Voor de een is een steuntje in de rug voldoende, voor de ander past een intensief hulpverleningstraject beter. De situatie, mogelijkheden en vaardigheden van de cliënt zijn het uitgangspunt. Je combineert de hulpverlening met de hulp uit het netwerk en stemt af met alle betrokkenen. Zodat de cliënt uiteindelijk vertrouwt dat hij het weer zelf kan.

Interesse in een baan in de hulpverlening? In de onderstaande video vertelt ambulant hulpverlener Marga over haar werk.

Vakantiewerk

In de vakanties werken we vaak met vakantiekrachten. Als vakantiekracht kun je bijverdienen terwijl je ervaring opdoet in de zorg. Zowel in de huishoudelijke hulp als in de verzorging en verpleging hebben we, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, mogelijkheden voor je.

Hoofdkantoor

Goede zorg kan niet zonder goede ondersteuning. Op het hoofdkantoor ondersteun je de zorg verspreid over het hele land. Dus weet jij alles van zorgkwaliteit, financieën, personeelszaken, ICT of communicatie? Wil je die kennis inzetten om deze mooie zorgorganisatie te ondersteunen om liefdevolle zorg van goede kwaliteit te bieden aan onze cliënten? Dan ben je geknipt voor een baan bij ons hoofdkantoor. Een grensverleggende uitdaging!

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden? Zoek dan hieronder naar de functie die bij jou past!

Wil je eerst meer weten over Lelie zorggroep en de divisies die hierbij horen? Ga dan naar de over ons pagina.