De zorg mede mogelijk maken

In de zorg werken maar niet aan het bed staan. Dat kan op het hoofdkantoor van Lelie zorggroep. Als serviceorganisatie maken we de zorg mede mogelijk. Wij zorgen er met elkaar voor dat medewerkers gefaciliteerd worden, dat nieuwe cliënten een warme ontvangst krijgen, dat we blijven vernieuwen en verbeteren, dat de administratieve afhandeling als een trein loopt en dat de cijfers kloppen tot achter de komma. Geen softe baan, maar wel met een hele mooie zorgzame kant, bij een organisatie met de missie om goed voor elkaar te zorgen!

Wil jij dit mede mogelijk maken?

 

Blad vol waardering

Blad vol waardering: over werken in de zorg en hulpverlening

Wat betekent werken met waardering voor jou? Op die vraag geven zorg- en hulpverleners antwoord in het ‘Blad vol waardering’. Het blad is een uitgave van Lelie zorggroep en staat vol met inspiratie voor wie een (andere) baan in de zorg of hulpverlening overweegt of geïnteresseerd is in (vrijwilligers)werk bij Lelie zorggroep.

Bekijk het Blad vol waardering

Het verhaal van Jantine Wilschut

Doorgroeimogelijkheden voor starters

“Ik vind het mooi dat ik hier bij Lelie zorggroep veel mogelijkheden krijg om me te ontwikkelen en om te groeien.”  Jantine Wilschut (28) studeerde gezondheidswetenschappen en kwam via een traineeship terecht bij Lelie zorggroep. Inmiddels is ze in vaste dienst en dagelijks te vinden op het hoofdkantoor in Rotterdam. “Ik ben in korte tijd gegroeid naar een verantwoordelijke...

Lees het verhaal van Jantine Wilschut