De zorg mede mogelijk maken

In de zorg werken maar niet aan het bed staan. Dat kan op het hoofdkantoor van Lelie zorggroep. Als serviceorganisatie maken we de zorg mede mogelijk. Wij zorgen er met elkaar voor dat medewerkers gefaciliteerd worden, dat nieuwe cliënten een warme ontvangst krijgen, dat we blijven vernieuwen en verbeteren, dat de administratieve afhandeling als een trein loopt en dat de cijfers kloppen tot achter de komma. Geen softe baan, maar wel met een hele mooie zorgzame kant, bij een organisatie met de missie om goed voor elkaar te zorgen!

Wil jij dit mede mogelijk maken?

 

Blad vol waardering

Blad vol waardering: over werken in de zorg en hulpverlening

Wat betekent werken met waardering voor jou? Op die vraag geven zorg- en hulpverleners antwoord in het ‘Blad vol waardering’. Het blad is een uitgave van Lelie zorggroep en staat vol met inspiratie voor wie een (andere) baan in de zorg of hulpverlening overweegt of geïnteresseerd is in (vrijwilligers)werk bij Lelie zorggroep.

Bekijk het Blad vol waardering

Het verhaal van Henk-Jan Ockerse

Bewust met cijfers bezig

“Ik heb bewust voor Lelie zorggroep gekozen, omdat het werk hier een extra maatschappelijke en geestelijke dimensie heeft. Ik vind het erg leuk om inhoudelijk met mijn vakgebied bezig te zijn in de wetenschap dat dit bijdraagt aan het verlenen van zorg aan hen die het nodig hebben, vanuit een christelijke identiteit,” vertelt Henk-Jan Ockerse. Hij werkt op het hoofdkantoor van Lelie zo...

Lees het verhaal van Henk-Jan Ockerse