Over ons

Over ons

Samen sta je sterk. Daarom bundelt Lelie zorggroep de krachten van drie christelijke zorgorganisaties in Nederland. Van Vlissingen tot Assen bieden wij verschillende vormen van zorg en hulpverlening. Zorg voor elkaar, dat zien wij als onze roeping.

Werken met waardering

Die liefdevolle zorg voor elkaar, is wat ons verbindt. Dat geeft een hechte teamband met je collega’s. Die waardering uit zich soms in een mooie bedankkaart of een cliënt die aan de telefoon zijn dankbaarheid uitspreekt of een zorg-collega die blij is met de service die je biedt.

Werken met waardering gaat bij ons verder dan je loonstrook. Dat betekent aandacht voor jou en je persoonlijke ontwikkeling
Werken met waardering, noemen we dat. Natuurlijk wil je die waardering ook terugzien op je loonstrook. Daar zorgen we voor met dank aan de cao VVT. Maar die waardering gaat verder. Wij zorgen ‘van mens tot mens’. Dat betekent dat ook de mens die de zorg mogelijk maakt belangrijk voor ons is. Dat vertalen wij in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor jouw privésituatie. Als je dat wilt, krijg je bij Lelie zorggroep ook alle gelegenheid mee te denken over ons beleid. Of het nu gaat om de identiteit, de zorgvisie of een vernieuwing van onze werkwijze.

Drie onderdelen

Op het hoofdkantoor ondersteunen we de drie verschillende onderdelen van Lelie zorggroep. Agathos thuiszorg en hulpverlening, Curadomi thuiszorg, en de verpleeghuizen van Lelie zorggroep in Rotterdam. Stuk voor stuk onderdelen met een rijke geschiedenis en traditie. We vinden het waard die te koesteren. Omdat mensen en regio’s verschillen. Omdat we zien dat onze medewerkers christelijke zorg belangrijk vinden, maar allemaal op een verschillende manier beleven. Lelie zorggroep biedt ruimte voor die verschillen. Wij geven voeding aan de bloemblaadjes uit ons logo, waarvan we het prachtig vinden dat die schitteren in hun eigen kleur en identiteit. Want onze medewerkers weten als geen ander hoe we onze christelijke zorgvisie het best kunnen vertalen naar de lokale behoefte van onze cliënten of mantelzorgers. Wat ons bindt is het kruis uit het hart van ons logo. Het symbool van het christelijk geloof én van de zorg.

Vier kerndaden

Als Lelie zorggroep geven we elkaar alle ruimte om onszelf te zijn. Als mensen. Als teams. Als divisies. Maar willen we ons streven waarmaken, dan is het belangrijk dat we op elkaar kunnen rekenen. Daarom hebben we vier kerndaden benoemt die inspireren tot zorg die past bij Lelie zorggroep. Herkenbaar? Dan is een baan bij een van onze onderdelen beslist iets voor jou!

  • Ik ben liefdevol
  • Ik ben verbindend
  • Ik ben daadkrachtig
  • Ik ben dichtbij

Bij Lelie zorggroep*:

  • Zorgen we elke maand voor ongeveer 6.500 mensen
  • Wonen ruim 800 mensen in onze huizen
  • Bieden we verpleging en verzorging bij ruim 3.000 mensen thuis
  • Bieden we hulp en/of begeleiding bij ruim 3.500 mensen thuis
  • Werken ruim 3.300 medewerkers
  • Werken ruim 800 vrijwilligers

* Cijfers zijn gebaseerd op stand augustus 2017

Meer informatie over onze zorg- en hulpverlening vind je op onze hoofdwebsite. Via het kaartje kun je eenvoudig zien waar onze teams actief zijn en waar onze locaties zich bevinden. Elk team heeft een eigen teamsite. Zo maak je dus alvast kennis met je nieuwe collega's!