Scholing en ontwikkeling

Word zorgprofessional bij Lelie zorggroep

Lelie zorggroep is continu op zoek naar talent. Zorgverleners in spé die niets liever doen dan de handen uit de mouwen steken en liefdevolle zorg bieden. Jij bent er voor onze cliënten, en daarom is Lelie zorggroep er voor jou.

Werken en leren

Jij gaat het verschil maken in de levens van onze cliënten, daarom willen wij jou alleen het beste bieden. De opleidingen die je bij ons volgt als leerling bieden wij op verschillende manieren aan. Via hbo-duaal, beroepsbegeleidende leerweg (bbl), beroepsopleidende leerweg (bol) of een combinatie daarvan. Je start dan met de bol en gaat over op de bbl. We bespreken graag met jou wat jij een fijne optie vindt. 

Wie zoeken wij?

Jij bent een enthousiasteling die het vmbo-diploma behaald heeft (theoretische, gemengde of kaderberoepsgerichte leerweg) of in het bezit is van een MBO niveau 2 diploma, of een overgangsbewijs van 3 havo/vwo naar leerjaar 4. Je staat sterk in je schoenen, bent assertief en niet bang om hard aan de slag te gaan. Jouw doel is ons doel. Samen voor het diploma!

Er bestaat een mogelijkheid om een verkort traject volwassenonderwijs te volgen. Deze variant geldt voor omscholers die de opleiding verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 willen volgen. Deze variant wordt aangeboden door het Hoornbeeck college. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Functies
  • Verzorgende IG (niveau 3)
  • Verpleegkundige (niveau 4)
  • (Wijk)verpleegkundige (hbo)
We doen het samen

Als je bij Lelie zorggroep als bbl- of hbo-duaal leerling aan de slag gaat, betalen wij alle kosten voor de opleiding. Denk hierbij aan het collegegeld, je boeken, inschrijfgeld enzovoort. Goed geregeld, toch?

In samenwerking met je school (het Albeda, Hoornbeeck, CHE, Hogeschool Rotterdam of Zadkine) regelen we alles rondom je opleiding. Wij zorgen ervoor dat jouw opleidingstijd op rolletjes loopt. Je krijgt een vast aanspreekpunt en een praktijkbegeleider die je door je opleidingstijd helpt en begeleidt.

Vergoeding

Afhankelijk van het traject dat we met jou aangaan, ontvang je een vergoeding. Als leerling-verzorgende/(wijk)verpleegkundige ontvang je eerst een contract voor zolang je opleiding duurt bij Lelie zorggroep, dit noemen we ook wel een leerarbeidsovereenkomst. Heb je dit succesvol afgerond, dan bieden wij je een vast contract. Je ontvangt leerlingensalaris conform CAO VVT. 

Enthousiast geworden?

Ben je al enthousiast geworden? We leren jou graag kennen! 

Ben je op zoek naar een stage (bol)?

Afdeling Opleidingen
0900 22 44 777
opleiding@leliezorggroep.nl

 

Ben jij een leerling en zoek je een bbl-plaats?

Afdeling Werving 
010 25 10 111
06 83 91 17 32 (Whatsapp)
werving@leliezorggroep.nl