Scholing en ontwikkeling

Scholing en ontwikkeling

Word zorgprofessional bij Lelie zorggroep

Lelie zorggroep is continu op zoek naar talent. Zorgverleners in spé die niets liever doen dan de handen uit de mouwen steken en liefdevolle zorg bieden. Jij bent er voor onze cliënten, en daarom is Lelie zorggroep er voor jou.

Werken en leren

Jij gaat het verschil maken in de levens van onze cliënten, daarom willen wij jou alleen het beste bieden. De opleidingen die je bij ons volgt als leerling bieden wij op verschillende manieren aan. Via HBO-duaal, beroepsbegeleidende leerweg (BBL), beroepsopleidende leerweg (BOL) of een combinatie daarvan. Je start dan met de BOL en gaat over op de BBL. We bespreken graag met jou wat jij een fijne optie vindt. 

Wie zoeken wij?

Jij bent een enthousiasteling die het VMBO-diploma behaald heeft (theoretische, gemengde of kaderberoepsgerichte leerweg) of in het bezit is van een MBO niveau 2 diploma, of een overgangsbewijs van 3 HAVO/ VWO naar leerjaar 4. Je staat sterk in je schoenen, bent assertief en niet bang om hard aan de slag te gaan. Jouw doel is ons doel. Samen voor het diploma!

Functies

  • Verzorgende IG (niv.3)
  • Verpleegkundige (niv.4)
  • (Wijk)verpleegkundige (hbo)

We doen het samen

Als je bij Lelie zorggroep als BBL- of HBO duaal leerling aan de slag gaat, betalen wij alle kosten voor de opleiding. Denk hierbij aan het collegegeld, je boeken, inschrijfgeld enzovoort. Goed geregeld, toch?

In samenwerking met je school (het Albeda, Hoornbeeck, CHE, Hogeschool Rotterdam of Zadkine) regelen we alles rondom je opleiding. Wij zorgen ervoor dat jouw opleidingstijd op rolletjes verloopt. Je krijgt een vast aanspreekpunt en een praktijkbegeleider die je door je opleidingstijd helpt en begeleidt.

Vergoeding

Afhankelijk van het traject dat we met jou aangaan, ontvang je een vergoeding. Als leerling-verzorgende/(wijk)verpleegkundige ontvang je eerst een contract voor zolang je opleiding duurt bij Lelie zorggroep, dit noemen we ook wel een leerarbeidsovereenkomst. Heb je dit succesvol afgerond, dan bieden wij je een vast contract. Je ontvangt leerlingensalaris conform CAO VVT. 

Enthousiast geworden?

Ben je al enthousiast geworden? Bekijk onze actuele vacatures. Zijn er geen vacatures voor leerlingen? Stuur gerust een open sollicitatie. We leren jou graag kennen!

Is er nog iets onduidelijk en heb je vragen? Bel dan met de afdeling opleidingen via 0900 22 44 777.