Over ons

Samen sta je sterk. Daarom bundelt Lelie zorggroep de krachten van drie christelijke zorgorganisaties in Nederland. Van Middelburg tot Assen bieden wij verschillende vormen van zorg en hulpverlening. Zorg voor elkaar, dat zien wij als onze roeping.

Werken met waardering

Die liefdevolle zorg voor elkaar, is wat ons verbindt. Dat geeft een hechte teamband met je collega’s. Dat waarderen cliënten in onze zorg. Die waardering uit zich in een blik van dankbaarheid, uitzwaaien bij de deur (als dat nog kan), of in wat lekkers om maar te laten zien: ik waardeer je!

Werken met waardering gaat bij ons verder dan je loonstrook. Dat betekent aandacht voor jou en je persoonlijke ontwikkeling

Werken met waardering, noemen we dat. Natuurlijk wil je die waardering ook terugzien op je loonstrook. Daar zorgen we voor met dank aan de cao VVT. Maar die waardering gaat verder. Wij zorgen ‘van mens tot mens’. Dat betekent dat ook de mens die zorg verleent - jij dus - belangrijk voor ons is. Dat vertalen wij in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor jouw privésituatie. Als je dat wilt, krijg je bij Lelie zorggroep ook alle gelegenheid mee te denken over ons beleid. Of het nu gaat om de identiteit, de zorgvisie of een vernieuwing van onze werkwijze.

Drie onderdelen

Werken bij Lelie zorggroep kan voor drie verschillende onderdelen. Agathos thuiszorg en hulpverlening, Curadomi thuiszorg, en de verpleeghuizen van Lelie zorggroep in Rotterdam. Stuk voor stuk onderdelen met een rijke geschiedenis en traditie. We vinden het waard die te koesteren. Omdat mensen en regio’s verschillen. Omdat we zien dat onze medewerkers christelijke zorg belangrijk vinden, maar allemaal op een verschillende manier beleven. Lelie zorggroep biedt ruimte voor die verschillen. Wij geven voeding aan de bloemblaadjes uit ons logo, waarvan we het prachtig vinden dat die schitteren in hun eigen kleur en identiteit. Want onze medewerkers weten als geen ander hoe we onze christelijke zorgvisie het best kunnen vertalen naar de lokale behoefte van onze cliënten of mantelzorgers. Wat ons bindt is het kruis uit het hart van ons logo. Het symbool van het christelijk geloof én van de zorg.

Vier kerndaden

Als Lelie zorggroep geven we elkaar alle ruimte om onszelf te zijn. Als mensen. Als teams. Als divisies. Maar willen we ons streven waarmaken, dan is het belangrijk dat we op elkaar kunnen rekenen. Daarom hebben we vier kerndaden benoemt die inspireren tot zorg die past bij Lelie zorggroep. Herkenbaar? Dan is een baan bij een van onze onderdelen beslist iets voor jou!

  • Ik ben liefdevol
  • Ik ben verbindend
  • Ik ben daadkrachtig
  • Ik ben dichtbij

Maak kennis met onze onderdelen

Wat maakt Agathos nu tot Agathos en Curadomi tot Curadomi? Wat maakt het werken in onze Rotterdamse verpleeghuizen nu zo bijzonder? Dat kun je lezen op de speciale werken-bij-sites van onze divisies.

Werken bij Agathos
Werken bij Curadomi
Werken bij Lelie zorggroep 010

Zoek jij een baan in de ondersteuning van onze zorg- en hulpverleners? Kijk dan eens op de werken-bij-site van ons hoofdkantoor. Van adviseur personeelszaken tot ICT-ondersteuning en van innovatieadviseur tot financiële controller, op het hoofdkantoor zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Werken bij Lelie zorggroep hoofdkantoor

Werken bij ons

Ben je benieuwd naar alle carrièremogelijkheden die je bij Lelie zorggroep krijgt? Daar lees je meer over op de pagina werken bij ons.

Bij Lelie zorggroep:

  • Zorgen we elke maand voor ongeveer 6.500 mensen
  • Wonen ruim 800 mensen in onze huizen
  • Bieden we verpleging en verzorging bij ruim 3.000 mensen thuis
  • Bieden we hulp en/of begeleiding bij ruim 3.500 mensen thuis
  • Werken ruim 3.300 medewerkers
  • Werken ruim 800 vrijwilligers

Meer informatie over onze zorg- en hulpverlening vind je op onze hoofdwebsite. Via het kaartje kun je eenvoudig zien waar onze teams actief zijn en waar onze locaties zich bevinden. Elk team heeft een eigen teamsite. Zo maak je dus alvast kennis met je nieuwe collega's!