Systemen en programma's

Programma's

Youforce

Youforce is voor alle medewerkers van Lelie zorggroep. Youforce geeft jou als medewerker en leidinggevende inzicht in
en controle over HR-gerelateerde zaken.

Nedap

Bij Lelie zorggroep gebruiken we Nedap voor de cliëntendossiers, de zorgplannen dus. Elke locatie en elk team werkt met Nedap voor de cliëntenadministratie. Bij de extramurale zorg gebruiken wij Nedap ook als roosterprogramma. De link naar de handleidingen staat op de Qsuite.

Ysis

Ysis is het elektronische cliëntendossier voor alle intramurale cliënten. Het systeem wordt voornamelijk gebruikt door behandelaren. Een klein deel van de zorgmedewerkers van Pniël en de Burcht gebruikt dit systeem ook. De behandelaren stellen in dit systeem het behandelplan op en de zorgmedewerkers de zorgkaart, de rapportages van de zorg worden ook in dit systeem vastgelegd.

Alle andere zorgmedewerkers gebruiken het systeem Nedap. Vanuit Ysis is er een koppeling naar Nedap en vice versa, zodat informatie tussen de systemen uitgewisseld kan worden.

Aysist

Wij werken binnen de intramurale zorg met personeelsplanningssysteem Aysist waarin je jouw urenmanagement kunt inzien en persoonlijke zaken regelt, zoals verlof aanvragen. Je ontvangt van ons de inloggegevens, zodat je alvast je rooster kunt inzien en vakantieaanvragen etc. kunt doorgeven.

Medimo

Intramuraal maken wij gebruik van Medimo bij het medicatieproces. Artsen gebruiken de applicatie om medicatie voor te schrijven en verzorgend personeel om de medicatie af te tekenen.

Boomerweb MCA

Binnen de thuiszorg maken we gebruik van de app Boomerweb MCA. Medewerkers V&V die medicatie uitreiken of toedienen kunnen hierin aftekenen en een extra controle i.v.m. medicatieveiligheid doen.

Lelienet

Lelienet is ons informatieplatform/intranet voor alle medewerkers. Hier vind je relevante berichten en updates vanuit onze organisatie, ook bijvoorbeeld alle informatie rondom corona. Je komt op Lelienet via lelienet.leliezorggroep.nl. Log in met je  personeelsnummer en gebruik als wachtwoord: 123lelie. Je personeelsnummer kun je vinden in Youforce.

Topdesk

Het TOPdesk Serviceportaal wordt als centraal portaal gebruikt om aanvragen te doen en (storings)meldingen te doen over: datalek, computer, netwerk, (mobiele) telefoon, tablet, thuiswerkplek, webmail, programma’s, apps, zorgmiddelen, schoonmaak, locatie diensten, veiligheid, gebouw en techniek. Ook het reserveren van vergaderzalen (met catering) is mogelijk via dit portaal.

Mobile Keys

Mobile Keys is een elektronisch sleutelsysteem waarbij je middels een app toegang kunt krijgen tot locaties die voorzien zijn van een Mobile Keys sluitsysteem.

Digitale vaardigheden
Heb je vragen over onze systemen zoals Youforce?

Neem dan contact op met onze digicoaches via digicoach@leliezorggroep.nl, of bel 0900 – 22 44 777 en vraag naar de digicoach. De digicoach kan je op weg helpen met onze systemen. Je kan ook een afspraak maken met een van onze digicoaches op locatie.