Strijd mee tegen corona

Ben jij er als het ├ęcht nodig is?

Wij zoeken extra helden! We willen ons zo goed mogelijk voorbereiden op de verdere verspreiding van het coronavirus en de gevolgen daarvan voor onze cliënten en medewerkers. Jij kunt helpen!

Ben jij onze held?
Juist in deze tijd willen we onze cliënten liefdevolle en kwalitatieve zorg blijven bieden. Daarvoor zijn veel mensen nodig. We zijn gestart met het inventariseren van mensen die inzetbaar zijn voor de thuiszorg of de verpleeghuiszorg, op het moment dat het écht nodig is. Het gaat in eerste instantie om patiëntgebonden taken, maar ook voor andere taken zullen op korte termijn extra handen nodig zijn. Dus, ben je medisch professional, student, herintreder (met of zonder BIG), ondersteunend personeel, of heb je helemaal geen zorgachtergrond en wil jij ons helpen? Meld je dan aan! 

Wat kan ik doen?
De heldendaden die je kan gaan verrichten kunnen heel verschillend zijn, afhankelijk van waarbij op dat moment extra handen nodig zijn. We stemmen dit zo goed mogelijk af op jouw woonplaats, ervaring en achtergrond. We kunnen niet garanderen dat je daadwerkelijk opgeroepen gaat worden. Kunnen we op je rekenen, als het écht nodig is?

Ja, ik meld me aan!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail dan naar matchmaking@leliezorggroep.nl.